Cart

Customer Login

Lost password? Register

Ver tu carrito

Libro

Por Guillem Rosselló

Sobre tots els àngels caiguts

Sobre tots els àngels caiguts de Guillem Rosselló

Sobre el libro

Sobre tots els àngels caiguts de Guillem Rosselló

La vida és sempre un guany i una pèrdua en la qual se’ns van caient alguns somnis i, alhora, ens són proposats uns altres. L’obra Sobre tots els àngels caiguts és una reflexió sobre les derrotes del cor o pot ser que tracti sobre aquells sentiments que els anys, aquests éssers insubornables i despietats, van vencent. De totes maneres, les experiències viscudes, paradoxalment, ens posen en evidència els límits de l’esperança i la grandesa del desig humà; i és que tots els àngels que ens van caient ens obliguen a cercar més endins i més enllà. Potser si els àngels no tinguessin caducitat, ens arribarien a afartar. Qui sap?

 

 

 

Datos del libro

  • ISBN : 978-84-121165-2-6
  • DL : CS 1068-2019
  • Colección : Premi de Narrativa Breu Josep Pascual Tirado de Castelló
  • Edición : Primera edició: Novembre 2019
  • Páginas : 158
  • Tamaño : 120x180 mm
  • Encuadernación : Rústica
  • Idioma : Catalán
  • Diseño cubierta : Akane Studio
  • Catálogo : 090

Sobre el autor

Author

Guillem Rosselló i Bujosa ___ Va néixer a Bunyola (Mallorca), el dia 15 de novembre de 1959. Llicenciat en Teologia i Filosofia, és professor d’institut. Fou sacerdot des de l’any 1991 fins juliol de 1996. Ensems que estudià teologia i filosofia s’aficionà a la literatura i escriu el seu primer llibre de poesia De vides i de Morts, que li edità Columna. Després, entre d’altres, ha publicat, en poesia, De funàmbuls i laberints: en novel·la juvenil, Anaïrda, El secret de les paraules, L’estranya presència, El repte, Contraban de Tramuntana, La casa de les escales, etc. En novel·la per a adults, Flors per a Na Teresa, El cartoix, L’assassinat de n’Elisenda Pacs, Assutzenes dins el mirall, El Boig, Viatge a l’interior d’un novel·lista, El secret de Van Gogh, Tacats de Sang, etc. Diu que no podria viure sense escriure.

No te pierdas nada

Te has suscrito con el correo electrónico que nos has facilitado, gracias.
Ups! Algo ha ido mal. Espera un momentín y prueba otra vez.
Por favor, introduce una dirección de correo válida.
Gracias, te has registrado con éxito. Revisa tu bandeja de entrada.
Please complete the CAPTCHA.
Please fill in the required fields.

__ Nuestros libros digitales se pueden comprar y descargar desde cualquier parte del mundo pero solo enviamos libros físicos a España.