Cart

Customer Login

Lost password? Register

Ver tu carrito

Libro

Por Germà Garcia Belmonte

Contes de la ciutat adormida

Contes de la ciutat adormida de Germà Garcia Belmonte

Sobre el libro

Contes de la ciutat adormida de Germà Garcia Belmonte

Contes de la ciutat adormida transita pels plecs de la ciutat de Castelló. Amb una visió perifèrica, els relats recorren les vores urbanes, espacials i emocionals alhora. Des de l’últim terç del segle passat, els contorns de les ciutats s’han transfigurat i molts llocs han esdevingut espais residuals, informes, oblidats i foragitats dels imaginaris col·lectius. Encara que arraconats i abandonats per la modernitat, són propers, massa propers, per a ser irrellevants. El recull de contes presenta personatges que habiten aquests marges urbans. Viuen a la línia difusa en què la ciutat es desdibuixa: l’esportista que decideix córrer entre els horts, la xiqueta captivada per les contorsions d’una marjalera o els amics inconscients que s’arrisquen en replegar una bossa al mig del camí. S’hi pot trobar una font fantàstica que guia la vida dels éssers que la poblen, o els desitjos d’una parella jove mentre juguen amb una màquina de boles que sembla viva. Personatges invisibles, potser, però no inexistents.

Datos del libro

  • ISBN : 978-84-123658-3-2
  • DL : CS 822-2021
  • Colección : Premi de Narrativa Breu Josep Pascual Tirado de Castelló
  • Edición : Primera edició: Novembre 2021
  • Páginas : 126
  • Tamaño : 120x180 mm
  • Encuadernación : Rústica
  • Idioma : Catalán - Valenciano
  • Diseño cubierta : Akane Studio
  • Catálogo : 099

Sobre el autor

Author

GERMÀ GARCIA BELMONTE ___ (el Port de Sagunt, 1964) és catedràtic de física a la Universitat Jaume I de Castelló. Contribueix en revistes especialitzades als debats científics actuals. Ha publicat un recull d’articles i contes, Senyals del Territori (Scito Edicions, 2018), en què la realitat material, el paisatge, les emocions i la memòria s’alien per aclarir el sentit del món contemporani. També s’ha dedicat a l’antropologia com a aficionat, La societat del mas de Vidal (2014), amb l’estudi de les condicions de pervivència dels grups informals en societats preindustrials. Ha estat finalista amb La violoncel·lista (Mostra’t Gandia 2021) iv ha participat amb Transports (En poques paraules, UNED Vila-real) en certàmens i reculls col·lectius de contes.

No te pierdas nada

Te has suscrito con el correo electrónico que nos has facilitado, gracias.
Ups! Algo ha ido mal. Espera un momentín y prueba otra vez.
Por favor, introduce una dirección de correo válida.
Gracias, te has registrado con éxito. Revisa tu bandeja de entrada.
Please complete the CAPTCHA.
Please fill in the required fields.

__ Nuestros libros digitales se pueden comprar y descargar desde cualquier parte del mundo pero solo enviamos libros físicos a España.