Carrito

Customer Login

Lost password? Register

Ver tu carrito

Libro

Catàleg de mala gent

Descripción

Catàleg de mala gent de Xavier Vidal I Alemany

Catàleg de mala gent és una obra que mira d’explorar el costat més fosc de la naturalesa humana. Sovint es pensa que la maldat implica nivells de violència visibles o actituds extremes, però no sempre és així. Els comportaments que generen els impulsos més baixos de l’ésser humà sovint prenen formes subtils i conviuen amb els sentiments més positius. La maldat té tantes cares i manifestacions com persones hi ha al món.
Aquest catàleg conté nou relats on es descriuen algunes de les maldats més quotidianes i amagades, però també n’hi ha de més palmàries a la societat. S’hi pot trobar des del personatge que segresta i maltracta el seu narrador fins a un pilot d’avió comercial que s’enlaira enrabiat, passant pel dimoni del WhatsApp que s’escola dins d’un monestir de clausura. La mala gent que omple aquest recull de contes pretén ser tan sols un espill on tots ens podem veure reflectits alguna vegada.

Datos del libro

  • ISBN : 978-84-121165-9-5
  • DL : CS 688-2020
  • Colección : Premi de Narrativa Breu Josep Pascual Tirado de Castelló
  • Edición : Primera edició: Novembre 2020
  • Páginas : 134
  • Tamaño : 120x180 mm
  • Encuadernación : Rústica
  • Idioma : Catalán
  • Diseño cubierta : Akane Studio
  • Catálogo : 095

Sobre el autor

Author

Xavier Vidal i Alemany ___ (Alginet, La Ribera Alta, 1966), llicenciat en periodisme per la UAB. Ha estat productor i redactor de diversos programes de ràdio (La Bisagra, La Ventana, Versió Rac 1, Els matins de Catalunya Ràdio) a RNE, Cadena Ser, Catalunya Ràdio o Rac 1. També ha estat redactor, guionista, coordinador digital i subdirector de diversos programes de televisió (Moros y Cristianos, Crónicas Marcianas, Banda Ampla, L’ou com balla, Còmics, Torres en la cocina i Obrim Fil) a TV3, TVE, BTV i Tele 5 i reporter de Tecnologia al diari Ara. És cofundador i professor de conte a l’escola d’Escriptura Escriptorium, a Sabadell. Ha publicat les novel·les No em pregunteu per què i La partida del Cagat (Premi Joan Santamaria de Novel·la) i Els dimonis del rosari (Premi Pare Colom 2020), i els llibres de relats Un món a tres columnes, Els elefants interiors (Premi 7Lletres), Destins inesperats (Premi Recvll de Blanes), L’escriptor i l’escombriaire (Premi Helena Jubany), i el recull de relats guanyadors de diversos premis literaris L’home que no sabia escriure cartes d’amor.

No te pierdas nada

Te has suscrito con el correo electrónico que nos has facilitado, gracias.
Ups! Algo ha ido mal. Espera un momentín y prueba otra vez.
Por favor, introduce una dirección de correo válida.
Gracias, te has registrado con éxito. Revisa tu bandeja de entrada.
Please complete the CAPTCHA.
Please fill in the required fields.